dijous, 7 de juliol del 2011

L'Enginy

Setmana de l'Enginy!

Ostres, per començar la setmana hem hagut de buscar i buscar les targes i cartes on hi havien diferents enginys i enigmes. Segurament que si encara busquem pel pati en trobarem alguna!

El mateix dilluns ens hem creat unes capes de mag pel dia de la fira, ens han quedat molt xules.

Els tallers de la setmana serveixen pel dia de la fira. Amb el grup d'infantil hem aprofitat les hores per preparar un paquet de banderoles, ajudats a l'última estona pels més grans. Els més gran hem estat fent un nou truc de màgia, aquest cop hem utilitzat unes estrelles, us ho mostrem?

Durant la setmana hem jugat a l'aranya, al comecocos, al pica-paret i, fins i tot, al rellotge. Tot jugant algun mestre s'ens ha afegit a l'activitat.

Els més grans hem continuant practicant esports, hem fet badminton i volley. Al final ens serem uns experts.

Els petits tampoc parem hem començat a assejar la dansa per dur a terme el dia de la fira, no hi falteu que estem fent moltes coses!

Nomès ens queda parlar de les dues activitats que més ens han agradat:

- Jocs d'aigua: ja hem batejat el monitor Marc, és el noi mangarista. Ha arribat al casal i la manguera s'ha quedat! Ara bé, les altres monitores no s'ho han pensat gaire i ens han mullat amb les galledes sense parar.
Per començar els jocs d'aigua hem fet una cursa de relleus on han aprofitat per remullar-nos força!
Ei, els de primària ja podeu estar al cas! Que el pròxim dia els monitors ens venjarem de la gran remullada que ens han fet!

- Dia sobre rodes: l'escola ha quedat invadida per les bicicletes, patins, motos, patinets i tota mena de vehicles amb rodes.
Ens han muntat quatre proves d'habilitat i... quines proves!
a) Seguir el rei
b) Relleus amb un pinzell
c) El Gran Circuit
d) Xutem! La pilota gran, la mitjana i la petita! Hem dit xutar i no embestir la pilota...

Bé, nomès ens queda el divendres! Els petits veurem l'actuació dels més grans i farem jocs d'aigua. Ara bé, els grans desprès de l'actuació marxarem al pavelló en una jornada esportiva.

No parem!
Ei! I, ja veure la pròxima setmana...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada